TROPICAL HOOGVLIET

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1968 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tropical Hoogvliet. Meer weten? Ontdek meer

15 feb 2024 om 21:51 Normaal is dit een van de betere shoarma zaken. Maar dit keer waren de uien door de shoarma veel te zacht en klef en slijmerig. De köfte was daarintegen te hard en droog en hebben we weggegooid. Graag aandacht hiervoor Tropical.
21 jan 2024 om 8:25 Heel lang op het eten gewacht. Hebben na 1.15 min weer moeten bellen en toen duurde het nog 15 min voor dat het eten er was.
20 jan 2024 om 22:25 Wij hebben een kapsalon besteld maar De friet was donker van kleur, droog en het rook naar oud vet. Wij hebben hebben er een beetje van gegeten, omdat het niet smakelijk was. Wij hebben (ik en mijn partner) savonds last gehad van onze buik.
13 jan 2024 om 20:54 Zeker lekker. Eindelijk alles helemaal goed bezorgd. Geen fouten in de levering. Top dus nu dan ook 5 sterren.
10 jan 2024 om 18:19 Ik heb nog nooit mijn mening gegeven op dit soort site's. Maar dit keer is het voor mij als volgt: Biefstuk-VÉÉL te zout en lauw warm. Patat heb ik er 2 van opgegeten want waren koud en waren vochtig slap en vies. Voor 33,= euro en dit krijgen..?!!!
9 dec 2023 om 22:21 Gloeiendheet, binnen de afgesproken tijd bezorgd. Alles was heerlijk. Schotel Kip royale en shoarma deluxe. Patat was goed gebakken, salade was vers.
3 dec 2023 om 2:45 Voor hoop geld besteld en kreeg echt weinig kwa lauwe patat en grote borrel mix besteld kreeg maar 10 hapjes, turkse pizza was veel verbrande plekken op waardoor de smaak minder was heel jammer dit!
30 nov 2023 om 19:18 Het duurde langer dan gemiddeld, het eten was koud en daardoor niet smakelijk.
5 nov 2023 om 19:35 Na 45 minuten gewacht te hebben gebeld en het was bijna klaar. Uiteindelijke 30 minuten later was het eten er lauw/koud echt jammer en dat voor dit geld nooit meer!!
2 nov 2023 om 1:06 We mistte een broodje bij het broodje shoarme. We hadden alleen een bakje losse shoarma.
21 okt 2023 om 18:50 Eten was prima warm en smaavol Bezorger kon het adres niet vinden belde met aanwijzigingen tich gelukt
11 okt 2023 om 12:01 Lekker eten